Wegens jaarlijkse vakantie zullen we gesloten zijn van 1 september t.e.m. 15 september.
Vanaf 16 september verwelkomen we je graag weer.

Catering L’artista

Onze catering-service verzorgt al uw evenementen bij u thuis of op de werkvloer: van broodjeslunch tot een walking dinner en van een compleet verzorgde receptie tot een spetterende bedrijfsopening!

L’artista brengt al de nodige ingrediënten voor een geslaagd feest mee: het eten, de decoratie en de opstelling en uiteraard de muziek en bijhorende belichting.

Gastronomie tot in de kleinste details voor u geregeld, zodat u ten volle kunt genieten en u zich enkel om uw gasten moet bekommeren. Voor elk budget creëert L’artista een aangepast concept. We zoeken hierbij voor én met u naar de meest optimale formule waarbij we beroep kunnen doen op onze jarenlange ervaring. Zo bent u er van verzekerd dat u een op maat georganiseerd feest beleeft.

Catering voor alle gelegenheden

We zijn beschikbaar voor alle gelegenheden van bedrijfsfeesten en barbecues, wokfestijn, walking dinners, huwelijksfeesten tot een full service bij jou thuis of op een zelf gekozen locatie. Alle gerechten worden bereid en gereserveerd door onze ervaren, deskundige medewerkers onder leiding van onze chef-kok.

Huwelijken
Kinderfeestjes
Communies
Recepties

Benieuwd naar wat L’artista voor u kan doen?

Aarzel niet en vraag uw vrijblijvend offerte en advies!

Bedankt voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Onze excuses, er heeft zich een fout voorgedaan bij het versturen van het bericht. Probeer het a.u.b. later opnieuw.