Kom en geniet van een feestelijk diner tijdens de hele maand december!

Menu 1

€ 85,00 per persoon

Voorgerecht

Kleine bruschettas met eendpastei
Bignè gevuld met boschampignonmousse
Kleine bruschettas met zalm en Philadelphia kaas

Pasta & Risotto

Risotto met garnalen en citrusvruchten
Gnocchi met een romige parelhoensaus

Hoofdgerecht

Geroosterd vlees in Barolo-wijnsaus
Eendenborst in balsamicoazijn (geserveerd met knolselderij-wortelpuree)

Dessert

Ambachtelijke ravioli gevuld met appel en kaneel

Menu 2

€ 85,00 per persoon

Voorgerecht

Zeevruchtensalade
Carpaccio van octopus
Gambacocktail

Tweede voorgerecht

Zeebaars met mojito
Gevulde calamares
Gegrilde gamba’s
Siciliaanse caponata
(gemengde groenten)

Hoofdgerecht

Gnocchi met zalm en pistachenoten
Risotto van scampicrème

Dessert

Mascarponecrème met pandoro