Kom en geniet van een feestelijk diner tijdens de hele maand december!
Menu 1
€ 85,00 per persoon
Voorgerecht
Kleine bruschettas met eendpastei |
Bignè gevuld met boschampignonmousse |
Kleine bruschettas met zalm en Philadelphia kaas |
Pasta & Risotto
Risotto met garnalen en citrusvruchten |
Gnocchi met een romige parelhoensaus |
Hoofdgerecht
Geroosterd vlees in Barolo-wijnsaus |
Eendenborst in balsamicoazijn (geserveerd met knolselderij-wortelpuree) |
Dessert
Ambachtelijke ravioli gevuld met appel en kaneel |
Menu 2
€ 85,00 per persoon
Voorgerecht
Zeevruchtensalade |
Carpaccio van octopus |
Gambacocktail |
Tweede voorgerecht
Zeebaars met mojito |
Gevulde calamares |
Gegrilde gamba’s |
Siciliaanse caponata (gemengde groenten) |
Hoofdgerecht
Gnocchi met zalm en pistachenoten |
Risotto van scampicrème |
Dessert
Mascarponecrème met pandoro |